×
Gadgets

Huawei: Nu kan vi lade en telefon op på 5 minutter

Huawei er igang med deres fastcharging teknologi, der skal tage kampen op med eksempelvis Samsungs. Og det lader til, at Kineserne har et par esser i ærmet – i hvert fald praler de i en ny video med deres nye teknologi, der burde være svaret på i hvert fald en del af problemstillingen. I den hævder Huawei, at de ved at ændre den molekylære struktur i batteriet har fået batterier til at modtage strøm hurtigere end nogensinde.

Vi har før besøgt Huaweis udviklingsafdeling, hvor de kunne fortælle at de i løbet af tre-fire år forventer, at en opladning af et batteri vil kunne holde i helt op til en uge – men dette er altså forløberen for den teknologi.

HUSK at stemme i vores afstemning om årets bedste gadgets – du kan vinde en højttaler fra Sony og gavekort til POWER.

Næsten 50% på 5 minutter

I videoen demonstrerer Huawei, hvordan de ved hjælp af det nye batteri kan få liv i en telefon ved at oplade batteriet i bare fem minutter. Og ikke bare er der liv i telefonen, der er hele 48% på batteriet, da det bliver sat tilbage i telefonen.

Huawei hævder, at den nye teknologi ikke går ud over batteriets levetid. Vi håber at den kinesiske producent er klar med telefoner med den nye teknologi meget snart – så vi slipper for den klassiske batteripanik sidst på eftermiddagen.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.