×
Gadgets

Huawei P20 lækket

Huawei har ikke været voldsomt hemmelighedsfulde i forhold til deres kommende P20 - men et nyt læk afslører de sidste detaljer

Ligesom flere andre producenter, blandt andet ASUS, er Huawei klar med en telefon der ligner iPhone X ganske meget med dens karakteristiske hak i toppen af skærmen. Huawei P20 bliver navnet, og telefonen bliver lanceret d. 27 marts i Paris. Vi har tidligere skrevet om den kommende topmodel, men nu er de sidste detaljer og ganske nøjagtige billeder altså sluppet ud.

https://twitter.com/evleaks/status/971501484943671296

Tre telefoner i serien

P20 kommer i tre versioner ifølge lækket der er afsløret af den notoriske lækker Evan Blass på Twitter: P20, P20 Lite og P20 Pro. Alle tre telefoner har stort set ens design, men Pro er (naturligvis) størst – og har i øvrigt fået et ekstra kamera på bagsiden. Huawei har på forhånd teaset om, at man vil kunne “se mere med AI”, og det kan have noget at gøre med det ekstra kamera. De to mindre modeller har “kun” to kameraer på bagsiden.

P20 Lite med fingeraftrykslæser på bagsiden

P20 Lite er den eneste af de tre telefoner, der ikke er udstyret med en startknap med fingeraftrykslæser under skærmen. Den er i stedet placeret på bagsiden. Hvorfor vides endnu ikke.

Kl. 15.00 d. 27 marts bliver vi klogere – iNPUT er med til lanceringen i Paris.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.