fbpx

 

 

 

 

StreamingTophistorie

Hver femte Yousee tv-kunde risikerer stor prisstigning

Tv-kunder, der har fået rabat gennem bolig- eller antenneforeninger risikerer højere prisstigninger, end Yousee oprindeligt meldte ud.

Yousee har i løbet af efteråret varslet prisstigninger over hele linjen, med virkning fra årsskiftet til 2022. Men nu står det klart, at nogle kunder kan se frem til endnu større prisstigninger end de først udmeldte beløb, fortæller flatpanels.dk.

I starten af oktober meldte Yousee ud, at omkring 80 procent af selskabets tv-kunder stod til prisstigninger på mellem 10-40 procent. Men de resterende 20 procent risikerer altså en endnu højere regning fra årsskiftet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et varslingsbrev fra Yousee, som flatpanels.dk har fået fingrene i, viser, at en andel af disse kunder kan opleve prisstigninger på op til 69 kroner om måneden. Det er typisk kunder som har opnået en form for rabat ved at modtage tv-signalet gennem en antenne- eller boligforening.

– I en række bolig- og antenneforeninger kan prisstigningerne se lidt anderledes ud, da de justerer prisen på tv-pakker ud fra deres individuelle prissætning. Derudover kan enkelte tv-kunder få individuelle prisreguleringer, hvis de har ekstra indhold. For eksempel hvis de har tilkøbt en række ekstra tv-kanaler ud over Grundpakken, siger Mai-Britt Noe.

Prisstigningerne skyldes, ifølge Yousee, store prisstigninger på indholdsrettigheder, specielt sportsrettigheder.

I løbet af de første ni måneder af 2021 tabte Yousee i gennemsnit 136 kabel-tv kunder hver eneste dag. I alt 37.000 kabel-tv kunder har siden nytår valgt at klippe kablerne og forlade Yousee.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button