fbpx

 

 

 

 

StreamingTophistorie

Overblik: Yousee hæver priser og ændrer kanalpakker

Yousee melder om både højere priser og ændringer i kanalpakkerne i 2022. Her er det fulde overblik.

Ultimo september kom det frem, at Yousee hæver priserne for antenneforeninger med virkning fra årsskiftet. Men også ‘almindelige’ kabel-tv kunder rammes på pengepungen. Der er nemlig højere priser over hele linjen i 2022, ligesom der ændres i kanalerne i de forskellige tv-pakker.

Kanalpakkerne ændres og stiger mellem 10 og 40 kroner om måneden. Men også Bland Selv-løsningen bliver dyrere. Prisstigningerne skyldes, ifølge Yousee, store prisstigninger på indholdsrettigheder, specielt sportsrettigheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Det er vigtigt for YouSee at kunne tilbyde både de kunder, der har en fast tv-pakke, og de kunder, der foretrækker Bland Selv, et stort udbud af indhold bestående af både tv-kanaler og streamingtjenester. Derfor tilføjer vi fra 1. januar nyt indhold i alle faste tv-pakker, og vi forventer også, at vi inden for en nær fremtid kan tilføje mere indhold til vores Bland Selv-tilbud, siger Mai-Britt Noe, Head of External Communication hos Nuuday til digitalt.tv.

Her er et overblik over ændringerne, der træder i kraft 1. januar 2022:

Grundpakken – stiger 10 kr.

  • Den mindste pakke udvides med to nye kanaler, nemlig TV 2 News og TV3 Puls. Til gengæld stiger den med 10 kroner om måneden.

Mellempakken – stiger 40 kr.

  • Mellempakken stiger med 40 kroner om måneden. Til gengæld er der mere til de yngste seere, da der tilføjes tre børnekanaler fra Nickeloden.

Fuldpakken – stiger med 40 kr.

  • Der sker en del med fuldpakken. Først og fremmest får kunderne adgang til hele Viaplay-tjenesten, hvilket inkluderer Viaplay Originals, filmkataloget og et login til Viaplay. Desuden gives der adgang til Paramount+ kanalerne Paramount+ Movie og Paramount+ Series. Til gengæld fjernes C More-kanalerne fra pakken.

Bland-selv-løsninger stiger

  • Bland Selv 10 stiger med 30 kroner om måneden.
  • Bland Selv 20 stiger med 40 kroner om måneden.
  • Bland Selv 36 stiger med 50 kroner om måneden.

Ovenstående ændringer gælder alene for ‘almindelige’ kabel-tv kunder. I bolig- og antenneforeninger kan stigningerne være anderledes.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button