×
Disney+Tophistorie

I dag gælder der nye priser hos Disney+

Fra i dag gælder der nye priser hos Disney+. Det billigste abonnement indeholder nu reklamer og begrænset streamingkvalitet.

Det har været varslet i en rum tid, men det er altså fra i dag at Disney+ har indført forhøjede priser, samt indført reklamer i sit billigste abonnement.

Den nye abonnementsstruktur ser nu ud som i nedenstående skema.

Foto: Disney

Hidtil har det været standard at kunne se indhold i 4K UHD og HDR med Dolby Atmos-lyd, såfremt dit udstyr har understøttet formaterne. Den mulighed er nu flyttet til det nye Premium-abonnement til 109 kroner pr. måned. Består husstanden af flere der ofte benytter Disney+ samtidig, så er det også i den retning man må kigge, da den fordobler antal samtidige afspilninger.

“I dag tager vi det næste skridt i udviklingen af Disney+ med et mere fleksibelt tilbud, som blandt andet inkluderer et abonnement med reklamer til en meget konkurrencedygtig pris. For første gang nogensinde kan du få adgang til hele vores bibliotek, herunder prisvindende tv-serier som The Bear, Disney+ originals som The Kardashians og storfilm som Den lille havfrue, for kun 49 kr. om måneden. Junior-tilstand, for vores yngste seere, vil altid være reklamefri. Samtidig er der to fuldstændig reklamefri alternativer i Standard og Premium for seere, der foretrækker det. Jeg er glad og stolt over vores nye tilbud til det danske marked.”

Hans van Rijn, adm. direktør, The Walt Disney Company Nordic & Baltic.

Vi kan ligeledes forvente at Disney vil begynde at kigge skævt til kontodeling, som vi har set det hos Netflix og TV 2 Play.

Mest iøjenfaldende er naturligvis det nyindførte abonnement Standard med reklamer. Der er ikke meget info at finde om reklamernes varighed, placering og lignende. Men der går formentlig ikke længe, før der dukker beretninger op herom.

Du kan dykke nærmere ned i abonnementerne på Disneys hjælpesider.

Disney+ er fortsat tilgængelige på alle gængse platforme. Det tæller således iOS og Android på mobilfronten. Apple TV, Chromecast, Roku TV, LG og Samsung på dine TV. Derudover kan der hentes apps på spillekonsollerne PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series S/X.

Eksisterende kunder, der vælger ikke at skifte abonnement, vil blive faktureret den nye pris fra deres næste betalingsperiode den 6. december eller senere, oplyser Disney. Det betyder altså at eksisterende kunder flyttes automatisk til Premium-abonnementet, hvis man intet foretager sig.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.