×
Gadgets

IFA: Lenovos (Motorolas) nyeste telefoner er rene “transformers”

Lenovo arbejder meget hårdt på at transformere deres lidt kedelige brand til et consumerbrand på linie med eksempelvis Huawei eller for den sags skyld Apple. I første omgang har de arbejdet med deres tablets og deres bærbare som er kommet ud af det lidt støvede og kedelige look der ellers har kendetegnet det kinesiske firma – og nu vil Lenovo også leje med de store på mobilerne – under brandet Motorola, som de købte da producenten ellers havde det rigtigt stramt. Ligesom LG tror de på, at telefoner i fremtiden skal være modulære.

Verdens tyndeste

Deres nye serie af smartphones består i første omgang af to telefoner; Moto Z og Moto Z Play, som netop er lanceret på IFA. Moto Z er verdens tyndeste smartphone med en tykkelse på 5,2 mm. Moto Z Play er ikke helt så premium, men deler mange specifikationer med sin storebror – og, vigtigst af alt, den kan bruge alle de nye covers, eller som Lenovo/Motorola kalder dem, “mods”. Dermed kan man tilføje en mod der har en JBL højttaler indbygget, en projektor eller eventuelt ekstra batterilevetid.

Hasselblad Kamera Mod

På IFA tilføjede Lenovo så endnu en mod til mulighederne; i samarbejde med Hasselblad har de bygget en kamera mod der vil kunne give mobiltelefonen 10x optisk zoom, og muligheden for at skyde i RAW format. Dermed er telefonen noget nær det perfekte kompaktkamera, men man skal dog også finde sig i, at det er en ret tyk pakke.

Moto Z koster 4.795 kr. (Aktuel dagspris her)

Hasselblad True Zoom kommer til at koste 2390 DKK.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.