×
Gadgets

IFA: Sennheiser klar med true wireless

Musikken er i højsædet i Sennheisers Momentum True Wireless hovedtelefoner.

Tyske Sennheiser entrer markedet for trådløse hovedtelefoner med sine Momentum True Wireless, der lover en overlegen stereolyd ydeevne, der garanteres af Sennheisers audiophile 7mm dynamiske drivere. Dermed kan Beoplay E8 måske få konkurrence som de p.t. bedste trådløse propper til musikafspilning.

Siri og Google Assistant

Hovedtelefonerne skulle, ifølge pressemeddelelsen, give ubesværet og direkte stemmeadgang til intelligente assistenter som Apple Siri eller Google Assistant. Assistenterne aktiveres via touch-brugerfladen og stemmekommandoer, og gør det muligt både at blive underholdt, kommunikere og holde sig opdateret.

Som de øvrige True Wireless-hovedtelefoner i den bedre ende, er Momentum udstyret med alskens teknologi. Du kan deltage i samtaler uden at fjerne hovedtelefonerne, ved hjælp af den “gennemsigtige hørelsesfunktion”, der gør det muligt at lukke op for omgivende lyde. Momentum har også two-mic-beamforming-teknologi, som optimerer stemmen til krystalklare telefonsamtaler og stemmeassistent-interaktion.

Sennheisers nye ægte trådløse hovedtelefoner.

Momentum True Wireless-oplevelsen kan også tilpasses via den gratis Sennheiser Smart Control-app, der gør det muligt at finjustere lyden i overensstemmelse med personlige præferencer via øretelefonens indbyggede EQ-lyd.

– Momentum-serien har altid stået for en fusion af fremragende lyd, progressiv teknologi og håndværk. Vi er nu glade for at introducere det nyeste familiemedlem, som bringer essensen af Momentum til en ægte trådløs form for første gang, siger Frank Foppe, Product Manager hos Sennheiser.

12 timers batteri

Hovedtelefonerne har en 4-timers batterilevetid, som kan blive genopladet via etuiet, der har integreret powerbank, hvilket giver mere end 12 timers samlet batteritid. Sættet er desuden sved- og vandresistent, så det kan bruges til sport. Momentum True Wireless kommer i butikkerne i midt november til en vejledende pris på 2.250 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.