Gaming

IKEA lancerer serie af 3D-printet gamerudstyr

IKEA giver inden længe gamere mulighed for at få 3D-printet personligt tilpassede hjælpeværktøjer til at give de ekstra procent under e-sportskampe.

IKEA mener at den mere end to milliarder store gruppe af gamere er overset med hensyn til møbeldesign, tilpasning og tilgængelighed. Derfor har møbelkæden i mere end et år arbejdet sammen med 3D-print-specialisterne UNYQ for at skabe Uppkoppla-serien, der inkluderer både håndledsstøtte, en museholder og specielle gummitaster, der skal øge give de ekstra procent under esports-kampe.

Det er elite-gamerne, der sigtes efter – ikke os der hygger med et spil i ny og næ. Hvert af produkterne bliver printet specifikt til kunden og det bliver muligt at tilpasse produkterne både efter forskellige fysiske behov og smag, fortæller IKEA i en pressemeddelelse. Firmaet har også lavet en kort video, der fortæller om Uppkobbla:

Artiklen fortsætter efter annoncen

IKEA og UNYQ har indtil videre lavet tre prototyper på udstyr, der sammen med en app, der skal måle biometrien, blev officielt lanceret under Democratic Design Days i starten af juni. Ambitionen er, at nye opdagelser fra personalisering til gamerne også kan føre til løsninger for personer med fysiske handicap. Teknologien vil også forkorte forsyningskæderne, minimere affald og forkorte transportafstande – så det ender med mere bæredygtige produkter, fortæller møbelkæden. 

Back to top button