×
Fremtidens Hjem

IKEA laver fjernbetjening til Sonos og Symfonisk

IKEA har udviklet en lydfjernbetjening til sine kommende Symfonisk-højtalere. Fjernbetjeningen virker også med nuværende Sonos-højttalere.

I august kan de første produkter fra samarbejdet mellem IKEA og Sonos købes. Symfonisk-kollektionen omfatter en reolhøjttaler og en bordlampehøjttaler. Nu har IKEA udviklet to nye måder at betjene produkterne på, nemlig lydfjernbetjeningen Symfonisk og integration med Trådfri-appen, så du kan skabe din egen personlige stemning derhjemme.

Lyd og lys er to kraftige humørforstærkere, mener IKEA, der via forskningsprojekt Life at home har erfaret, at 59 procent af de adspurgte spiller musik for at skabe en hyggelig stemning. 58 procent siger, at maden smager bedre, når der er musik på derhjemme. Små ændringer i belysningen kan også have stor virkning på folks liv i hjemmet. Mange vil gerne ændre belysningen og stemningen alt afhængigt af aktiviteten, så de har en bestemt atmosfære til hver slags gøremål derhjemme.

– Lys og lyd har det tilfælles, at de begge er dybt personlige – vi har allesammen vores egne unikke præferencer i forhold til lydstyrke, lysstyrke, type og genre. Hos IKEA vil vi gerne give alle mulighed for at indrette deres egen personlige atmosfære, siger Björn Block, Business Leader for IKEA Home Smart, i en pressemeddelelse.

– Med TRÅDFRI-appen kan du betjene alle dine tilsluttede IKEA-produkter med en telefon eller tablet, for eksempel dine Trådfri-belysningsprodukter, dine smarte persiennersamt dine Symfonisk-højttalere eller en anden Sonos-højttaler. Ved at samle det hele på ét sted bygger vi videre på mulighederne for bekvemt at skabe din egen stemning i hjemmet, siger Björn Block. 

Fjernbetjening til efteråret

Til efteråret får du mulighed for at betjene dine Symfonisk-højttalere med Symfonisk-lydfjernbetjeningen.

Når lydfjernbetjeningen er sluttet til Trådfri-gatewayen, kan folk afspille/sætte på pause, gå til næste eller forrige nummer og justere lydstyrken på en Symfonisk-højttaler eller en anden Sonos-højttaler. Symfonisk-lydfjernbetjeningen ligner en almindelig hi-fi-lydstyrkeknap og kan placeres overalt – på køleskabet, på væggen, på spisebordet – så den passer perfekt ind i hjemmet.

Både Symfonisk-lydfjernbetjeningen og integrationen med Trådfri-appen kan fås fra efteråret 2019.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.