fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Video: Smugkig på IKEA Symfonisk

Sonos-lyd til IKEA-priser. Sådan lyder den indledende dom efter at iNPUT har lyttet til IKEA Symfonisk højttalerne.

IKEA og Sonos lancerede sit fælles Symfonisk-projekt under designmessen Salone del Mobile i Milano i sidste uge – og iNPUTs Torben Vognsen var tilstede for at få hænderne på – og lægge ører til – de to nye produkter. Se hans første indtryk i videoen herover.

Forklædt som højttaler

Under messen præsenterede IKEA ikke alene en konventionel trådløs højttaler, men også en højttaler der er bygget ind i en bordlampe. Du kan læse mere om produkterne her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Symfonisk-kollektionen består i første omgang af lampen og en højttaler, der kan anvendes som boghylde. Begge produkter kan tilkobles Sonos’ eksisterende sortiment og styres gennem Sonos’ app. Højttaleren kan integreres i indretningen på flere forskellige måder; den kan gemmes væk eller vises frem enten horisontalt eller vertikalt. Med tilkøb af vægbeslag kan den bære 3 kg. Der kan også tilkøbes s-kroge til højttaleren, så den kan ophænges på en stang i køkkenet. 

Prisen for højttaleren bliver 799 kroner, mens lampen kan hentes med hjem for 1.699 kroner. Begge produkter fås i de sædvanlige Sonos-farver sort og hvid. Begge produkter skulle være til salg i IKEAS varehuse den 1. august – de kommer ikke til salg på Sonos’ hjemmeside.

Back to top button