×
GadgetsTophistorie

Hylde med trådløs oplader til din Symfonisk-højtaler

IKEA fortsætter med at udvide sortimentet til deres Sonos-kompatible Symfonisk-højtalere. Nu med hylde og trådløs oplader i ét.

IKEAs serie af Sonos-kompatible højtalere, Symfonisk, har fået udvidet sortimentet med endnu et stykke tilbehør. Denne gang med en udvidelse af ophænget, som har været tilgængeligt fra start, der nu har en integreret hylde med trådløs opladning.

Enheden ser ud til primært at være skabt som sengebord, hvor du således kan lade din mobil og samtidig have plads til en bog og brillerne med mere. Men IKEA fremhæver også selv muligheden som et sidebord i stuen eller som aflæggerplads i entreen. Mulighederne er mange, ligesom med Symfonisk-højtaleren, som er blevet ganske populær med sin 100% Sonos-kompatible funktioner.

Hidtil har selve højtaleren kunne benyttes som hylde, med det oprindelige vægophæng. Som i øvrigt stadig er tilgængeligt. Med udvidelsen her kan man sagtens forestille sig at Symfonisk-højtaleren bliver mere interessant for mange, da integrationen i hjemmet bliver lettere.

Læs også: Sonos forærer hundredevis af højttalere til kunder

Hylden har ligeledes et USB-C stik, så du kan lade eller tilslutte yderligere udstyr. For eksempel opladning af smarturet.

Hylden skal blot have trukket ét strømkabel, hvorefter den interne strømstyring leverer strøm til både højtaler og trådløs oplader samtidig.

Hylden til Symfonisk måler 30,6 cm x 13,3 cm x 22 cm (B x D x H). Den er allerede tilgængelig hos IKEA og kan købes for 350,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.