×
Fremtidens HjemTophistorie

Ikeas vandlækage-sensor er lige om hjørnet

En opdatering i Ikea Home Smart-app'en indikerer, at lækagesensoren Ikea Badring er tæt på at blive lanceret.

Den seneste opdatering til Ikea Home Smart-app’en giver understøttelse af en ny sensor. Nemlig den tidligere annoncerede vandlækagesensor Ikea Badring. Den blev annonceret sammen med to andre sensorer i oktober måned, men modsat disse, har den ikke nået hylderne endnu.

Med fremkomsten i app’en ser det dog ud til, at en lancering er lige om hjørnet.

Ikea Badring er en vandlækagesensor, der skal kunne bruges i køkkener, badeværelser, toiletter eller vaskerum. Når der registreres vand, sender den en notifikation til din mobiltelefon, slår alarm via den indbyggede sirene og tænder for valgt belysning for at signalere, at der er behov for handling.

Ifølge den manual, der allerede er tilgængelig på nettet, får Badring strøm fra et enkel AAA-batteri. Heri fremgår det også, at sensoren udelukkende fungerer med den nyere Ikea Dirigera gateway – og altså ikke med den gamle gateway.

Ikea Badring
T.v. ses Badring sammen med Parasoll vinduessensoren.

Af andre interessante informationer fra manualen kan nævnes:

  • Den anvendte protokol er Zigbee 3.0.
  • En rød LED-lampe blinker, når det er tid til at skifte batteri.
  • Badring har en IP44-klassificering. Det betyder, at den er beskyttet mod vandstænk, men ikke mod vandstråler.

Hverken pris eller lanceringsdato er officielt meldt ud, men dyr bliver den næppe. Ikea Badring blev præsenteret sammen med en vindues- og dørsensor samt en bevægelsessensor. Enheder, der kan købes for henholdsvis 79 og 69 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.