×
Fremtidens HjemTophistorie

Ikea lancerer nye smart home-sensorer

Tre nye smart home-sensorer fra Ikea skal øge sikkerheden i hjemmet; en vindues- og dørsensor, en bevægelsessensor og en vandsensor.

Ikea præsenterer i dag tre nye sensorer, der skal gøre hjemmet mere sikkert. Nemlig Ikea Parasoll, Vallhorn og Badring. En dør- og vinduesensoren, en bevægelsessensor og en sensor, der sikrer mod læk fra eksempelvis vaskemaskinen.

Sikkerhedsprodukterne tilføjes møbelskædens eksisterende Smart Home-sortiment, der inkluderer Smart-pærer, gardiner og højttalere. De nye enheder er kompatible med Ikeas Dirigera hub, så alle Smart Home-løsningerne kan styres direkte på mobilen

– Flere og flere danskere investerer i smarte løsninger til hjemmet, og de nye sikkerhedsprodukter er en naturlig udvidelse af vores Smart Home-univers, da de hjælper med at skabe trygge rammer i og uden for hjemmet. Man har hele tiden mulighed for at følge med på telefonen eller lytte efter signalerne, når man er hjemme. Det gør hjemmet til en base, hvor man kan slappe af helt uden bekymring, siger indretningsekspert, Sandra Gøthler hos Ikea Danmark.

De tre sensorer er som følger:

  • Ikea Parasoll. Er en dør- og vinduesensor, der sender notifikationer til mobilen, hvis døre eller vinduer bliver åbnet. Kommer på hylderne i januar 2024 til 79 kroner.
  • Ikea Vallhorn. En bevægelsessensor der sørger for, at lyset tænder automatisk, når man træder ind i rummet. Det gør det både nemt at opdage uregelmæssige bevægelser, men systemet kan også bidrage til besparelser på elregningen. Kommer på hylderne i januar 2024 til 69 kroner.
  • Ikea Badring. Giver besked, hvis der for eksempel er et vandlæk ved vaskemaskinen. Kommer på hylderne i april 2024.Prisen kendes endnu ikke.

Alle tre produkter vil både kunne findes i møbelvarehusene samt på kædens hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.