×
Fremtidens HjemTophistorie

Nye intelligente sensorer på vej fra Ikea

To Matter-kompatible intelligente sensorer fra Ikea er netop blevet godkendt af den amerikanske myndighed FCC.

Ikea udvider snart sit udvalg af intelligente sensorer i Trådfri-serien, skriver Appleinsider. To nye HomeKit- og Matter-kompatible sensorer er netop blevet godkendt af den amerikanske myndighed FCC. Den ene er en bevægelsessensor og den anden kan tjekke, om et vindue eller en dør er åben eller ej.

I dokumenterne kan man læse, at bliver kompatible med hubben Ikea Dirigera, men også med Trådfri Gateway. Navnene afsløres også som henholdsvis Vallhorn og Parasoll.

Dokumenterne viser også, at de gamle knaphulsbatterier er væk til fordel for de mere almindelige AAA-batterier.

Sidst, men ikke mindst, fortæller dokumenterne os, at begge de intelligente sensorer er fremstillet af kinesiske Leedarson. De leverer white-label løsninger til det intelligente hjem. Parasoll-sensoren skulle, ifølge Leedarson have en batterilevetid på op til to år og opererer over ZigBee 3.0 protokollen.

Hvornår de to nye intelligente sensorer rammer varehusene er endnu uvist. Men med FCC-gokendelsen i hus, kan det ikke vare længe.

Begge dokumenter kan ses på FCC’s hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.