Gadgets

iNPUT blogger live fra Apples event i morgen

Som det eneste danske medie er iNPUT med til Apples event i morgen.

Som det eneste danske medie er iNPUT til stede i salen, når Apple i morgen aften, dansk tid, afholder sit første event i år. For første gang i lang tid sendes begivenheden ikke live på nettet eller i Apples apps, så vil du have nyhederne mens de sker, så skal du klikke dig ind på iNPUT s hjemmeside.

Pen til almindelig iPad

Eventet, der har titlen “Let’s take a field trip”, har fokus på uddannelse. Men det forventes, at der lanceres mindst en ny iPad-model – og overraskelsen bliver muligvis at Apple Pen vil kunne bruges med den opdaterede tablet. Hidtil har Apple Pen udelukkende kunnet bruges sammen med de dyre iPad Pro-modeller i 10,4 og 12,9”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye 9,7-tommer store iPad skulle også blive noget billigere end de nuværende modeller, med en rygtet pris på 259 dollars – hvilket sandsynligvis bliver 1.995 danske kroner. En anstændig pris for en studerende…

Der er også rygter om nye bærbare computere i både MacBook og MacBook Air-serierne – læs mere om rygterne i denne artikel:

Apple Event d. 27 marts – hvad kan vi vente os?

Eventet starter tirsdag 27. marts klokken 18.00 dansk tid. Klik dig ind på inputmag.dk for at følge vores liveblog fra eventet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button