TeknologiTophistorie

iOS 16.4 giver bedre opkald på iPhone

I den kommende iOS 16.4 opdatering kan du forbedre lyden på telefonsamtaler, ved at sortere baggrundsstøjen fra.

Når iOS 16.4 opdateringen rammer din iPhone indenfor de næste dage, kan du se frem til en ny funktion, der skal forbedre kvaliteten af telefonsamtaler. Med iOS 15 introducerede Apple Stemmeisolering på FaceTime-opkald, men nu kommer den også til traditionelle telefonsamtaler.

I beskrivelsen af iOS-betasoftwaren fortæller Apple, at “stemmeisolering til mobilopkald prioriterer din stemme og blokerer omgivende støj omkring dig”.

Det er altså med andre ord en “omvendt aktiv støjdæmpning”, som den kendes fra hovedtelefoner. Her er det bare modparten i den anden ende af samtalen, der nyder godt af forbedringen.

Ud over Stemmeisolering er der også gjort klar til at aktivere Bredt Spektrum. Men den tilstand er endnu ikke tilgængelig. Her suger telefonens mikrofoner alle lyde omkring dig til sig og forstærker dem.

iOS 16.4
Klik for større (foto: iNPUT).

Den nye funktion aktiveres ved at trække Kontrolcenteret ned, mens du er i et opkald. Ved at trykke på ikonet Tilstand (i øverste højre hjørne) kan du skifte mellem Standard og Stemmeisolering.

Ud over den nye stemmeisolerings-fukntion indeholder iOS 16.4 også følgende nyheder:

  • 21 nye emojier.
  • Notifikationer for hjemmesider på hjemmeskærmen. (Hvilket betyder, at du vil kunne få besked om iNPUT-nyheder, direkte på telefonen).

Derudover vil der være de obligatoriske fejlrettelser.

iOS 16.4 betaen er ude i offentlig beta og burde lande som en helt almindelig opdatering indenfor de kommende dage.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.