×
TeknologiTophistorie

Center for Cybersikkerhed: Opdater din iPhone hurtigst muligt

Center for Cybersikkerheds Situationscenter advarer om, at du skal opdatere din iPhone med den seneste opdatering hurtigst muligt.

Det hører til sjældenhederne, at Center for Cybersikkerheds Situationscenter, der er en del af Forsvarets Efterretningstjeneste, beder dig om at opdatere din iPhone. Men det er ikke desto mindre det de gør i et tweet. Se det nedenfor.

Årsagen er, at der er fundet sårbarheder, der “tillader eksekvering af arbitrær kode” i både iOS, iPadOS og macOS. Det betyder, at hackere, i værste fald, kan installere og afvikle skadelige apps og programmer på dine enheder.

Apple lukkede for sårbarhederne via en opdatering mandag aften og Center for Cybersikkerheds Situationscenter opfordrer altså kraftigt til, at man installerer dem fluks.

Normalt installeres opdateringer automatisk, men det kan tage tid inden enheden “opdager” at der ligger en opdatering klar. Derfor kan man manuelt gå ind og presse på, ved at gå til Indstillinger –> Generelt –> Softwareopdatering.

Opdateringen hedder iOS 16.3.1 og indeholder også diverse fejlrettelser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.