GadgetsTophistorie

iOS er gjort klar til Apple AirTags-lancering

Apples AirTags må være lige om hjørnet. I den seneste betaudgave af iOS har Apple forberedt styresystemet til enhederne.

Apple har frigivet den tredje betaudgave af iOS 14.5 til udviklere og den rummer interessant nyt, der mere end antyder, at Apple AirTags er lige om hjørnet. Der er nemlig blivet tilføjet en Genstande-menufane i Find-app’en, så man nu kan lokalisere både personer, enheder og løse genstande, såsom tasker og hovedtelefoner. Det fortæller websitet 9to5Mac, der har rodet efter nyheder i betaen.

Når Find app’en åbnes første gang efter opdateringen, præsenteres en velkomstskærm, der fortæller om nyhederne i app’en. Her står det også sort på hvidt (eller hvidt på sort i Dark Mode), at Find nu understøtter lokalisering af genstande.

Ved at gå ind på Genstande-menuen kan der tilføjes smart tags; både Apples egne AirTags og fra andre producenter. Det betyder, at enheder fra eksempelvis Tile eller Samsung også kan bruges sammen med Apples økosystem.

De seneste rygter siger, at AirTags bliver lanceret i løbet af denne måned; sandsynligvis under et event, hvor også en ny iPad Pro lanceres. Det bliver et, gætter vi på, virtuelt event endnu en gang.

Der gættes på, at Apple AirTags kommer i to størrelser og at de vil have udskiftelige batterier.

Samsung nåede at overhale Apple indenom, da de lancerede deres egne Galaxy SmartTag og Galaxy SmartTag Plus sammen med Galaxy S21-serien. Deres løsning fungerer over SmartThings-standarden; SmartTag udelukkende via Bluetooth og SmartTag Plus via Ultra Wide Band, UWB, som også AirTags forventes at benytte.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.