×
GadgetsTophistorie

iPad Air bliver endnu vildere

iPad Air 5 får den hurtige M1 processor og 5G - men designet forbliver det samme

Den nye udgave af Apples iPad Air – nummer 5 i rækken – bliver en af verdens hurtigste tablets. Den får nemlig den nye M1 processor, der leverer en ganske imponerende ydelse – selv hvis den bruges som hjernen i en bærbar computer. Derudover er der blevet plads til en 5G chip, så skulle du ville have et simkort i din iPad så den er online overalt, ja så bliver det altså med 5G hastighed fra nu af.

M1 – nu også i iPad Air

Op til 60% hurtigere – og dobbelt så hurtig på grafik. Sådan lover Apple om den nye M1 processor i Air. Faktisk lover de, at den nye iPad vil være betydeligt hurtigere end langt de fleste Windows bærbare i samme prisklasse.

Nyt kamera understøtter Center Stage

Den nye 16 megapixel sensor i kameraet vil nu kunne bruges til Center Stage – Apples teknologi der gør, at kameraet følger personen i billedet – hvilket er praktisk ved eksempelvis online møder.

USB porten er også blevet dobbelt så hurtig.

Samme design

Den nye iPad har egentlig ikke rykket sig voldsomt på designet – den ligner iPad Air 4 fra 2020. Der er stadig TouchID i power-knappen, hvilket giver fint mening og faktisk fungerer glimrende på Air 4, og for den sags skyld også på iPad Mini.

Air kommer i fem forskellige farver og med enten 128 eller 256GB hukommelse.

Den nye iPad Air kan bestilles fra og med fredag den 11. marts og vil være tilgængelig fra fredag den 18. marts.

Wi-Fi-modellerne er tilgængelige med priser fra 5.299 kroner, mens priserne på Wi-Fi + Cellular-modellerne starter fra 6.699 kroner. 

iPad Air

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.