×
Teknologi

Apple klar med nyt styresystem til iPad: iPadOS 14

Apple har redesignet iPadOS med ekstra funktioner - og alle nyhederne fra iOS 14

Apple er igang med deres keynote i Cupertino – dog uden tilskuere på grund af corona. Der skorter dog ikke på nyhederne. De har allerede lanceret en ny udgave af af iOS til iPhone, men de har naturligvis også en ny udgave af iPad OS, kaldet iPadOS 14.

De fleste af nyhederne i iOS har også fundet vej til iPadOS 14. For eksempel er der blevet plads til de nye Widgets og alt det andet, der er kommet til iOS.

Udover det er dette de vigtigste nyheder i iPadOS:

Nyt design på opkald

iPad har en ret stor skærm – derfor virker det en smule dumt, at når der kommer et opkald, fylder det hele skærmen. I stedet kommer opkaldet ind som et lille vindue øverst i iPad’ens skærm.

Nye muligheder for at bruge Pencil

Pencil har fået nye muligheder. For eksempel retter iPad nu selv en figur – så hvis du selv prøver at tegne en ubehjælpelig firkant, retter iPad den til.

Du kan nu også bruge Apple Pencil til at skrive i tekstfelter.

iPad OS er klar i version 14 i en betaudgave nu. Vi anbefaler dog kraftigt, at du kun installerer den, hvis du udvikler apps til iPad.

Du kan læse mere om iPadOS hos Apple, hvor du også selv kan se med på Apples Keynote.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.