GadgetsTophistorie

iPhone 13 rygter: Ikke mere kamera “bump” og mindre notch

iPhone 13 kommer først til september, men allerede nu begynder rygterne at florere - og de tyder på små, vigtige designforbedringer

Den kommende iPhone 13, der – hvis alt ellers sker som det plejer i år – kommer til september, får formentlig et forbedret design på et par vigtige måder, set i forhold til iPhone 12 serien. Det er det japanske site Mac Otakara, der har bragt rygtet til torvs (Link på japansk). Sitet hævder, at informationen stammer fra “kilder i den kinesiske produktion”.

Mindre højttaler = mindre notch

De fleste vil meget gerne undvære udskæringen i toppen af telefonen. Andre producenter er lykkedes med at fjerne det meste af udskæringen og som Samsung reducere den til et lille hul til kameraet. Men i Apples notch sidder en ganske betragtelig mængde sensorer og den indbyggede højttaler er også placeret i udskæringen. Allerede i forbindelse med lanceringen af iPhone 12 gik der rygter om, at Apple havde reduceret størrelsen på flere sensorer og derfor ville gøre udskæringen mindre – men det skete som bekendt ikke. Hvis vi skal tro det nye rygte sker det nu fordi det er lykkedes at gøre alle de forskellige dele i udskæringen mindre – men specielt højttaleren. Der spekuleres i, at højttaleren helt bliver flyttet ud i selve kanten af telefonen, hvilket ville betyde en væsentlig mindre notch.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endelig en flad bagside

Et andet irritationsmoment ved mange topmodeller er noget, Samsung har fået has på med deres kommende topmodel S21, hvis vi da skal tro rygterne. Det skulle også være lykkedes for Apple i iPhone 13 – blandt andet ved, at telefonen bliver en lille smule tykkere, samtidig med at selve kameramodulet bliver tyndere. Det skulle i øvrigt være det samme kameramodul som sidder i iPhone 12. Man kan så håbe på, at en lidt tykkere telefon også betyder et lidt større batteri.

iPhone 13 ventes lanceret til september.

Back to top button