TeknologiTophistorie

Apple trommer til iPhone 13-event på tirsdag

Så er det officielt. Apple har sendt invitationer til iPhone 13 event tirsdag den 14 september. Eventet streames for offentligtheden.

Det er ganske vist; iPhone 13 og Apple Watch Series 7 præsenteres for offentligheden tirsdag den 14. september. Apple har netop udsendt invitationer til os alle, der opfordrer til at se med via streaming. California Streaming. Sådan hedder eventet. Det er andet år i træk at Apple vælger at streame sit september-event direkte til alt og alle – initieret af coronapandemien.

Eventet fyres af på hele bredsiden. Det kan streames fra både Apples hjemmeside, Youtube-kanalen og via Apple TV app’en på iPhone iPad, Mac-computere og Apple TV.

Det er næsten sikkert som amen i kirken at eventets hovedperson bliver iPhone 13 serien. Rygterne hævder mindre notch, kameraforbedringer, 120Hz skærm og mere.

Hos Telia kan du se aktuelle priser på iPhone

Det forventes også at Apple Watch Series 7 lanceres under eventet – med et helt nyt “fladt” design og større skærm.

Der går også rygter om, at AirPods 3 vil blive vist frem på eventet. De rygtes at have et design, der minder om AirPods Pro.

iPhone 13
Invitationen til årets iPhone-event.

Vi har skrevet mere om de forskellige rygter i denne artikel.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.