×
GadgetsTophistorie

iPhone 15 præsenteres 12 september

Apple har udsendt invitationer til iPhone 15 event den 12 september.

Apple har netop udsendt invitationer til et Wonderlust-event den 12 september. Selv om det ikke nævnes, kan vi roligt regne med, at Tim Cook vil præsentere iPhone 15 familien af telefoner under eventet.

I vanlig Apple-stil indeholder invitationen ikke nogen informationer, ud over navn og tid. Eneste ledespor er grafikken, der denne gang er et æble i opløsning. Lad gætterierne begynde.

Der har været rigeligt med læk og rygter om de nye telefoner. De får en tyndere titanium-ramme rundt om skærmen. En ny teknologi, low-injection pressure over-molding, eller LIPO gør det muligt at skrumpe rammen omkring skærmen til 1,5 millimeter. På den nuværende iPhone-model er den på 2,2 millimeter.

Vi ved med sikkerhed, at de får USB-C tilslutning. Men derudover forventer vi også at iPhone 15 Pro byder på periskop-zoomlinse (forbeholdt Pro Max) og hurtigere A17-chip.

De almindelige 15-modeller vil desuden være udrustet med den såkaldte Dynamic Island fra sidste års Pro-modeller, samt A16-chip.

De seneste rygter hævder desuden, at iPhone 15 vil få hurtigere trådløs opladning.

Der kommer i alt fire modeller i årets familie, nemlig iPhone 15, 15 Max, 15 Pro og 15 Pro Max.

Udover de nye iPhones, kan vi også forvente at se Apple Watch Series 9, samt Apple Watch Ultra 2.

iPhone 15
Invitation til årets iPhone-event.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.