×
GadgetsTophistorie

Rygte: iPhone 15-serien får hurtigere opladning

iPhone 15-serien kan oplades med op til 35 watt, lyder det fra et nyt rygte.

Vi nærmer os så småt september måned, hvilket traditionen tro, byder på nye iPhones.

Som altid er der en masse rygter op til lanceringen og nu lyder det til, at iPhone 15-serien får hurtigere opladning. Den maksimale ladeeffekt forøges efter sigende til 35W, kontra 27W i iPhone 14 Pro.

35 watts opladning er dog på ingen måde banebrydende, idet mange Android-producenter byder på langt større effekt, men det er trods alt et skridt i den rigtige retning.

Der er dog lidt uvished om, hvorvidt de 35W er forbeholdt iPhone 15 Pro og 15 Pro Max, eller ej. Hvad der dog er klart, er at Apple går væk fra Lightning-porten til fordel for USB-C med iPhone 15.

Læs mere om dette her: Alle iPhone 15-modeller får USB-C

Hurtigere overførselshastigheder

Pro-modellerne siges ligeledes også at have en USB-C port med hurtigere overførselshastigheder, end den “almindelige” iPhone 15. Her har der for nyligt været tale om understøttelse af Thunderbolt.

Event i midten af september

Apple har endnu ikke bekræftet en dato for introduktionen af iPhone 15-serien (og Apple Watch Series 9), men det kommer sandsynligvis til ske den 12. eller 13. september.


Læs også: PS5 Slim lækket på video

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.