×
GadgetsTophistorie

iPhone 15 Pro: Sådan kommer den til at se ud

En række formodede billeder af iPhone 15 Pro, afslører hvordan Apples næste flagskib kommer til at se ud.

Der er stadig et godt stykke tid til at at de næste iPhones lander på markedet, men nu kan vi gå et kig på, hvordan det næste flagskib fra Apple (sandsynligvis) ser ud.

Ramme i titanium og USB-C

iPhone 15 Pro forventes at have en ramme i titanium, rundere hjørner og en mindre kanter rundt om skærmen, sammenlignet med iPhone 14 Pro. Dette vil efter sigende resultere i en marginalt mindre telefon, målt på dimensionerne.

Kameraerne på bagsiden siges at stikke mere udad end tidligere. Ifølge tidligere rygter, vil telefonen få helt ny sensorteknologi, der kan fange mere lys og reducere over- eller undereksponering.

Hele iPhone 15-serien bliver desuden udstyret med USB-C port, i stedet for Lightning-porten. Dette sker på baggrund af krav fra EU. Lynladning vil efter sigende kun være muligt med Apple-certificerede kabler.

Knapper med haptisk feedback

Med iPhone 15 Pro, vil Apple efter sigende skifte over til knapper med haptisk feedback. Lydstyrke- og mute-knapperne vil derfor ikke længere være fysiske, men i stedet blive drevet at to haptiske motorer, der skal efterligne et tryk. Mute-kontakten bliver også til en haptisk knap. Det er altså slut med den velkendte lille kontakt, som kan flippes frem og tilbage.

Ny rød farve

Telefonen forventes at blive lanceres i september måned. Farveudvalget vil efter sigende bestå af White, Space Black, Gold, samt en ny dyb rød farve.

Rygtet skal selvfølgelig tages med et gran salt, da billederne er såkaldte computergenerede “renders”, baseret på hvordan iPhone 15 Pro forventes at se ud.


Læs også: OnePlus Nord CE 3 Lite med 108MP kamera lanceret

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.