GadgetsTophistorie

iPhone 15 får lynladning – men kun med godkendte kabler

Den gode nyhed er, at opladning bliver hurtigere på iPhone 15. Den dårlige er, at det kræver Apple-godkendte kabler.

Vi ved allerede, at Lightning-stikket på iPhone 15 er udskiftet med et USB-C ditto. Nu siger rygterne, at den næste iPhone også vil få lynladning. Dog kun, hvis du køber et kabel, der er certificeret af Apple. Det fortæller rygtesmeden Ming-Chi Kuo til 9to5Mac.

iPhone 14 understøtter opladning op til 20 watt, mens iPhone 14 Pro understøtter opladning med op til 27 watt. Ifølge Kuo får iPhone 15 USB 2.0, mens 15 Pro vil have understøttelse af USB 3.2, der giver mulighed for hurtigere opladning og hurtigere dataoverførsel.

Det kræver dog, at man har Apple-produkter i hele kæden, fra strømforsyning til telefon. Benyttes et USB-C kabel, der ikke bærer Made for iPhone (MFi)-certificeringen, drosles ladehastigheden ned, hævder Kuo.

Det er i øvrigt ikke uhørt. Vil man eksempelvis udnytte Warp Charge-lynladeteknoligien på OnePlus-telefoner, skal man også benytte både strømforsyning og kabel fra producenten selv.

Man kan altså snildt lade telefonerne med et hvilket som helst USB-C kabel. Men så bliver det ikke med den mest optimale hastighed.

Udover dette er der lækket informationer, der antyder, at iPhone 15 får en enkelt lydstyrkeknap i stedet for, som den er i dag, med to separate knapper. Den sorte ramme omkring ​​skærmen bliver også tyndere og det forlyder også, at kamerabulen på bagsiden vil vokse en anelse.

15-serien forventes præsenteret til september.

Læs også: Apple bekræfter at iPhone 15 får USB-C.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.