×
Gadgets

iPhone 6s bliver en selfie-superstjerne

Knapt er den nye iOS 9-beta blevet frigivet, førend gesjæftige programmører har splittet koden ad, for at finde nyheder. Udvikleren Hamza Sood har angiveligt fundet tegn på, at Apple vil glæde alle selfie-elskerne i den næste inkarnation af iPhone. Det skriver han på Twitter.

Står oplysningerne til troende vil iPhone 6s, som den forventes at blive døbt, nemlig få et nyt frontvendt kamera med egen, dedikeret blitz. Kameraet vil desuden kunne optage video i 1080p med 60 billeder i sekundet og slowmotion-optagelser i 720p med 120 billeder i sekundet. Det vil desuden være muligt at skyde panorame-billeder med selfie-kameraet.

Den nye iPhone bliver med al sandsynlighed lanceret engang i september måned, sammen med iOS 9. Vi har samlet en del af rygterne om telefonen – læs vores artikel her: Sådan bliver iPhone 6s: De mest troværdige rygter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.