×
Gadgets

Sådan ser iPhone 8 ud – nogen har bygget en fysisk dummy

iPhone 8 (Som måske i øvrigt kommer til at hedde noget helt andet) kommer først til september, men det vælter ud med rygter om den nye telefon – faktisk måske flere end nogensinde før. Blandt de mange “lækager” vi tidligere har set er blandt andet også en såkaldt CAD tegning – altså en digital teknisk tegning – af iPhone 8. Men med en CAD tegning kan man faktisk bygge en 1:1 model, der ser ud fuldstændigt som den rigtige vare – og det er der selvfølgelig nogen, der har gjort.

“Hands on” med iPhone 8

Manden der har bygget modellen hedder Steve Hemmerstoffer. Han er bagmanden bag en profil på Twitter, der lækker informationer om kommende telefoner og har tidligere lavet digitale billeder af især kommende iPhones. Denne gang har han dog fået bygget en model i de “rigtige” materialer, så han har kunnet producere videoen. Og hvis de mange rygter der er ved at være enige holder stik – og det gør de formentlig – så er det altså sådan her, den nye iPhone kommer til at se ud.

Kan du lide, hvad du læser? Giv iNPUT et like på Facebook og få nyheder som denne i din nyhedsstrøm!

Godt eller skidt?

Dummyens forside er en enkelt enorm skærm uden nogen kanter – undtagen en lille udskæring til kameraet og højttaleren i toppen. Dermed “slår” Apple producenter som Samsung og LG, som begge er kommet med telefoner i formatet 18:9 (og 18,5:9) som dog stadig har en lille kant i top og bund. Så på den måde virker det til, Apple kommer i front. Derudover har modellen hverken fysisk knap på forsiden eller bagsiden, og hvis den er repræsentativ for den rigtige telefon, så betyder det, at Apple er lykkedes med at bygge fingeraftrykslæseren ind i skærmen, noget som ingen af de andre producenter indtil videre er lykkedes med.

Desværre ser det ud til, at vi ikke slipper for det irriterende kamera “bump” på bagsiden. Der er til gengæld to kameraer placeret under hinanden, hvilket vil være velegnet til Augmented Reality, hvilket passer meget godt til Apples iOS 11 lancering, der slog meget på den nye teknologi.

Og så et gran salt

Selv om CAD tegningerne modellen er bygget over er ægte og stammer fra Apple, så er det langt fra sikkert, at den endelige telefon bliver bygget på netop denne telefon. Apple arbejder altid med flere mulige designs, så dette kunne være et af dem, der bliver droppet inden den reelle plan bliver lagt. Ikke desto mindre er det meget realistisk at i hvert fald hovedparten af de features der lige nu rygtes også ender i telefonen. Største ubekendte er formentlig, om fingeraftrykslæseren ender under skærmen eller (gys) i en knap på bagsiden som på LG’s G6.

Apple lancerer nye iPhone modeller til september – formentlig i deres nye hovedkvarter i Cupertino.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.