iPhone 8

iPhone 8 rygte: Ja, fingeraftrykslæseren ser ud til at være flyttet om på bagsiden

Det lader til, at rygterne efterhånden er ved at samle sig om, at Apple – ligesom Samsung – ikke lykkedes med at bygge fingeraftrykslæseren ind i skærmen – og at den derfor ender omme på bagsiden af den kommende iPhone 8. Det er et nyt lækket billede af en bagside, der giver yderligere medvind til rygterne om det nye design. Billedet er blevet delt på Twitter af den efterhånden ganske rutinerede “lækker”, Sonny Dickson:

Tweetet, der røg ud i går, viser altså en bagside, hvor der er skåret hul til fingeraftrykslæser. Det viser også (Hvis det er ægte), at iPhone 8 vil blive udstyret med et dobbelt kamera – og at de to linser vil blive placeret under hinanden. Dermed er der formentlig sket ændringer i forhold til teknologien fra iPhone 7 Plus, hvor linserne sad ved siden af hinanden.

En sidste interessant detalje på billedet er, at det er meget svært at se, om stikket i bunden er et Lightningstik eller USB-C. Hvis Apple skifter til USB-C vil det betyde, at alle store telefonproducenter er skiftet til den nye standard.

Meget store gran salt

Rygter og lækager som det Sonny Dickson har lækket er efterhånden hverdag, og vi er måske ved at se et mønster der tegner et godt billede af, hvad vi kan forvente af den kommende topmodel fra Apple. Når vi når frem til lanceringen i november bliver vi i hvert fald ikke overrasket over, hvad der bliver præsenteret på scenen – det er efterhånden mange år siden, det sidst skete. Ikke desto mindre skal rygter altid tages med et stort gran salt når vi er så langt fra lanceringen. Selv om billedet kan være ægte kan Apple stadig være igang med at arbejde på forskellige designs, så vi slår pænt koldt vand i blodet og venter på flere lækager.

Om Torben Vognsen

Torben Vognsen
Grundlægger af magasinet iNPUT. Har en baggrund som producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlingske Tidende og BT. Er også fast gadgetekspert på TV2's Go' Morgen.

Se også

iPad Pro 10,5"

Anmeldelse: iPad Pro 10,5″

Apple opfandt stort set kategorien tablets med deres iPad i 2010. Her, 7 år senere, …