Gadgets

Jabra går all-in på aktiv støjdæmpning

Ikke alene udsender Jabra de nye Elite 85T med aktiv støjdæmpning, eksisterende 75T-modeller opdateres med aktiv støjdæmpning via firmware.

Danske Jabra er klar til at hele vejen med aktiv støjdæmpning. På et virtuelt pressemøde i dag, præsenterede firmaet ikke alene sine spritnye Jabra Elite 85T, der har indbygget aktiv støjdæmpning, firmaet lovede også, at ejere af den forrige model, Jabra Elite 75T, inden længe vil modtage en gave,. Nemlig en firmware-opdatering, der giver 75T’erne aktiv støjdæmpning.

Jabra har bygget en dedikeret chip ind i Elite 85T-hovedtelefonerne, som står for den aktive støjdæmpning. Brugere kan vælge mellem fem forskellige niveauer af aktiv støjdæmpning, ANC, men der kan sideløbende også vælges, hvor meget af lyden udefra, der skal lukkes ind. Også i fem niveauer.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Elite 85T har hele seks mikrofoner ombord, hvoraf de to sidder inde i øret, hvor de hjælper med at optimere støjdæmpningen. De fire resterende sidder udenfor og skal optimere opkaldslyden.

Musik er der også tænkt på. Elite 85T er udrustet med 12 millimeter drivere – de er altså dobbelt så store som de 6 millimeter-drivere som 75T er udrustet med. Det burde give både bedre lyd og mere bas.

Batterilevetiden er også forbedret i forhold til Elite 75T. Med aktiv støjdæmpning aktiveret får man op til 5,5 timers afspilning. Med ANC slået fra, kan man få op til 7 timer, loves det. Det kan udvides op til 25 timer (med ANC) eller 31 timer (uden ANC) via batteriet i etuiet.

For første gang har Jabra også givet sine komplet trådløse hovedtelefoner trådløs opladning via Qi-standarden – og så er de stænktætte med IPX4-certificering.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Gave til Elite 75T-ejere

En stor overraskelse er, at Jabra også vil opdaterede de nuværende Elite 75T med aktiv støjdæmpning – og det bliver gjort via en gratis softwareopdatering. Bevares, det er ikke den avancerede aktive støjdæmpning, der er bygget ind i 85T, men det er til gengæld en uventet bonus. Godt gået, Jabra.

Både opdateringen til 75T og den nye model Elite 85T kommer den 21. oktober. Prisen vil blive 1.999 kroner. Hovedtelefonerne vil være tilgængelige i Titanium/Black fra november 2020 og Gold/Beige, Copper/Black og Grey fra januar 2021.

Back to top button