KonkurrenceTophistorie

Julekalender: Vind Jabra Elite 85t

[2. december] I dag har du mulighed for at vinde Jabra Elite 85t true-wireless hovedtelefonerne i iNPUT's julekalender.

Der er igen i dag lyd-kræs bag dagens kalenderlåge, nemlig de komplet trådløse hovedtelefoner Jabra Elite 85t. Vi udlodder et enkelt sæt og alt, du skal gøre, er at svare på spørgsmålet længere nede på siden – så deltager du automatisk i lodtrækningen.

Jabra Elite 85t har aktiv støjdæmpning, ANC, der fjerner  fjerner den støj, du helst vil slippe for, mens du med HearThrough-teknologien lukker op for præcis de lyde, du ønsker at høre. Med i alt 11 niveauer af lyd – lige fra fuld ANC til fuld HearThrough – som er perfekt udviklet til den måde, dine ører opfanger lydstyrkeændringer på, får du altid den fulde oplevelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hovedtelefonerne har 12 mm højttalere, equalizerfunktion samt AAC- og SBC-kodekser til fyldig, detaljeret lyd med kraftfuld bas i et ultrakompakt kabinet. Avanceret batteristyringsteknologi sikrer, at de to earbuds kan holde trit med dig i op til 5,5 timer på en enkelt opladning med ANC slået til – og op til 25 timer i alt med brug af det kompakte ladeetui.

Jabra Elite 85t er også godkendt til trådløs opladning og kompatible med alle Qi-godkendte opladere, så når batterierne er ved at være flade, lægger du blot dine earbuds på den trådløse oplader (eller slutter dem til med USB-C-kablet).

IPX4-standarden sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om dine earbuds, hvis du bliver fanget i en regnbyge. Men dine earbuds er også dækket af to års udvidet garanti* mod støv og vand (hvis uheldet er ude).

Læs mere om Jabra Elite 85t – og andre Jabra-produkter – hos Jabra.

Og vinderen er …

Thomas Larsen, Holbæk

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjerteligt tillykke!

Bemærk: Vi bruger udelukkende dine info til at komme i kontakt med dig, hvis du vinder dagens præmie. Dine info deles kun med producenten, så præmien kan sendes til dig, de deles ikke med andre virksomheder.

 

Vinderen trækkes dagen efter dagens konkurrence og kontaktes direkte, ligesom vinderen offentliggøres på konkurrencesiden klokken 10.00, dagen efter konkurrencen er kørt. Præmierne kan ikke ombyttes til kontakter – og modtageren er selv ansvarlig for at opgive disse til de nationale skatte- og afgiftsmyndigheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

Om julekalenderen …

Dagens præmie bliver præsenteret når lågen kan åbnes – og vinderen offentliggøres klokken 10.00 den efterfølgende dag. 

Der er god grund til at være med hver eneste dag, for den 24. december trækker vi lod blandt alle indsendte svar, så hver dag du deltager i konkurrencen får du et lod til den store afslutning juleaften.

Præmierne sendes direkte fra producenten og vi kan desværre ikke garantere, at alle præmier når frem inden juleaften. Men det er da heller ikke så dårligt at få gaver i triste januar?

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul fra iNPUT-redaktionen – og held og lykke i konkurrencen!

Back to top button