×
Gadgets

Jabra Elite Active 75t er skabt til svedeture

De populære trådløse hovedtelefoner Jabra Elite 75t er blevet opdateret så de kan tåle at komme med i fitness-centeret. Eller på byggepladsen.

For et halvt år siden introducerede danske Jabra sine Elite 75t komplet trådløse hovedtelefoner og nu er selskabet klar med en opdateret udgave, der er direkte henvendt til brugere, der kan lide at svede. Den største forbedring er nemlig, at hovedtelefonerne nu kan modstå både sved og støv.

Jabra Elite Active 75t afløser sidste års Elite Active 65t–model. Ud over at IP-klassificeringen er øget fra IP56 (gældende for Active 65t) til IP57 (hvilket betyder, at de er vandtætte med en 2-årig garanti), har de også fået forbedret batterilevetid – den er nu op til 28 timer. Jabra Elite Active 75t er 22 procent mindre end forgængeren, fortæller Jabra.

Samtidig er de nye hovedtelefoner forberedt til to nye lydteknologier som Jabra lancerer i andet kvartal af 2020, nemlig MySound og MyControls.

MySound gør det muligt for brugeren at optimere lytteoplevelsen, så den passer til den enkeltes høreprofil. Det kræver, at brugeren anvender Jabra Sound+ app, hvor man tager en test, der omfatter en række bip. Herefter vil musikkens lyd blive optimeret, så der virkelig opnås en individualiseret oplevelse af musikken, som kalibrerer høretelefonerne ud fra hver enkelt brugers unikke profil. Teknologien bygger på know-how omkring hørelse og teknologi fra søsterselskabet GN Hearing, der producerer høreapparater.

Jabra MyControls giver brugerne mulighed for kun at anvende en earbud, hvilket muliggør større frihed og forlænget batteritid. Via Jabra Sound+ app kan brugeren konfigurere funktionerne på venstre og højre earbud, så de passer til den enkeltes personlige præferencer.

Jabra Elite Active 75t vil være tilgængelige fra februar 2020 hos udvalgte forhandlere til en pris på 1.699 kroner. Hovedtelefonerne vil kunne findes i fire forskellige farver: Navy (februar), Grey (marts), Sienna og Mint (april).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.