fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

JBL lancerer billig alt-i-én soundbar med Dolby Atmos

Med JBL Bar 5.0 Multibeam præsenterer JBL virtuel Dolby Atmos til brugere med små budgetter og små hjem.

JBL Bar 5.0 Multibeam er en ny alt-i-én soundbar, der kan levere såkaldt Virtual Dolby Atmos takket være multibeam-teknologi. Størrelsen på Bar 5.0 er i den mindre ende – og det samme er prisen. I hvert fald når der tages højde for Atmos.

Det er JBL’s anden Atmod-soundbar; den første var JBL Bar 9.1 fra sidste år. Den havde højttalere, der “skød” lyden op i loftet, for at skabe lyd fra oven, men denne nye Bar 5.0 klarer den udfordring ved hjælp af teknologi i stedet. JBL’s marketing-afdeling hævder, naturligvis, at effekten er lige så overbevisende, men det må en kommende test afgøre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

JBL Bar 5.0 har, som navnet indikerer, fem højttalerenheder indbygget; tre der skyder lyden fremad og to til siderne. Den har desuden fire passive radiatorer til bas.

Spændende er det også, at Bar 5.0 understøtter straming og fungerer med alle trådløse multirum-systemer og musiktjenester. Brugere kan streame musik trådløst via Alexa Multi-Room Music (MRM), Apple Airplay 2 og Chromecast built-in samt Bluetooth. JBL Bar 5.0 MultiBeam er også kompatibel med alle iOS- og Android-enheder.

JBL Bar 5.0 MultiBeam vil være tilgængelig i sort på JBL.com og udvalgte forhandlere i foråret 2021 til en vejlendede pris på 2.999 kroner – altså lige under prisen på en Sonos Beam, der ikke har Atmos.

Vi har skrevet os op til et eksemplar, så vi kan anmelde soundbaren, når den kommer til landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button