×
ElbilerTophistorie

Kia presser marketing-citronen

Der er blot ti dage til den officielle præsentation af Kia EV3 og nu kastes der endnu en luns kød i form af en afslørende teaservideo.

Kia EV3 præsenteres officielt den 23. maj, men marketingsafdelingen presser citronen maksimalt op til begivenheden. For en uge siden blev de første teaser-billeder sendt i cirkulation. Nu har Kia også lagt en teaser-video på Youtube.

I videoen, der kan ses herunder, afsløres lidt mere af den kompakte SUV der skal supplere EV6 og EV9 på Kias spiseseddel. Designet beskrives af Kia selv som “dristigt, geometrisk og robust”. Bedøm selv ud fra billederne herunder.

Kia EV3 bliver afløser for Kia Soul og bliver, ifølge rygterne, en direkte konkurrent til Volvo EX30. Altså en kompakt SUV til en fair pris. Rygterne siger, at den får en startpris på omkring 260.000 kroner.

Læs også: vores anmeldelse af Kia EV6.

Der er, naturligvis, endnu ikke delt tekniske specifikationer, men det forventes af EV3 bliver bestykket med et mindst et 64 kWh-batteri og får en rækkevidde på omkring 450 WLTP-kilometer.

Om den også bliver baseret på 800 volt teknologi, som sine større søskende, er nok højst usandsynligt, da prisen skal holdes nede.

Præsentationen af Kia EV3 vil være tilgængelig på Kias officielle YouTube-kanal, oplyses det. Odrebøgerne åbnes senere i år, men forvent først at se bilen på vejene engang i løbet af 2025.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.