×
ElbilerTophistorie

Kia viser smugkig på EV3

Senere på måneden løfter Kia det endelige slør for EV3. En kompakt eldrevet SUV, der følger linjerne fra EV6 og EV9.

I et sæt officielle billeder løfter Kia lidt af sløret for den kommende EV3. Som navnet antyder, så bliver det en mindre SUV, der placerer sig i samme segment som Volvo EX30 og Ford Explorer.

Kia har tidligere vist billeder af koncept-versionen af EV3. Og det ser ud til at de ydre linjer mere eller mindre er bevaret. Om interiøret forbliver må vi endnu vente med at få afsløret.

Der er ikke sluppet nogle tekniske specifikationer ud om SUV’en. Men et godt bud kunne være samme drivlinje som e-Niro – nemlig et batteri på 64 kWh og en rækkevidde i spændet omkring 450 kilometer.

Kia har høstet stor succes med både EV6 og senest EV9, der har fået store roser fra anmelderne.

“EV3’ens design udspringer af de samme principper, som bruges til at forme Kias flagskibs SUV, EV9. Kias globalt anerkendte ‘Opposites United’-designfilosofi er grundlaget for kontinuitet i hele mærkets modelprogram og giver samtidig frihed til, at hver model kan udtrykke sin unikke karakter,” fortæller Kia om designet på EV3.

EV3 har verdenspremiere den 23. maj. Præsentationen vil blive tilgængelig på Kias officielle YouTube-kanal, oplyses det. Salget begynder i Danmark senere i år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.