Gadgets

Så er der pris og dato på HTC Vive Pro

... og samtidig sænkes prisen på HTC Vive yderligere

HTC har sat både pris og udgivelsesdato på den næste generation af Vive vr-sættet, der blev vist frem på CES i januar. HTC Vive Pro kommer på markedet den 5. april til en pris på 6.600 kroner. Samtidig sænkes prisen på det eksisterende sæt til cirka 4.450 kroner. Det meddeler firmaet i en pressemeddelelse. Det er på dato to år siden, at det første Vive vr-sæt udkom.

Bedre opløsning og bedre lyd

Med Vive Pro har HTC øget indsatsen; både skærmopløsningen og processorkraften er forbedret markant (skærmen på Pro har 78 procent flere pixels) og så har hjelmen fået indbyggede hovedtelefoner.

“Vive Pro leverer den bedste vr-oplevelse, der er tilgængelig på markedet i dag, og forbedrer opløsning, lyd og komfort til VR-entusiaster og virksomhedskunder. Vi giver udviklere mulighed for at tænke større og bedre end nogensinde før,” siger Paul Brown, GM, HTC Vive Europe i pressemeddelelsen.

Ud over tekniske opdateringer, har HTC ændret designet på remmen, så vr-hjelmen skulle være mere komfortabel at bære.

Trådløs senere på året

Men den, i vores øjne, virkelig spændende opdatering må vi vente med til senere på året. Det er nemlig muligheden for at fjerne alle kablerne fra vr-oplevelsen. Vive Wireless Adapter kan bruges sammen med Vive Pro. Den er baseret på Intels WiGig-teknologi, der opererer på 60Ghz-båndet og burde være helt fri for interferens, så der er mindre lag og bedre ydelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.