×
Gadgets

Komplet Windows 10-computer – tilføj kun skærm

For et par år tilbage var det netbooks, der var det nye sort. Nu er det mini-computere på størrelse med en USB-pind. Intel, Dell og Google har alle præsenteret computere i lommestørrelse og nu melder Lenovo sig på banen med Ideacentre 300 Stick. Pinden rummer en komplet Windows-computer – den skal bare sættes til HDMI-stikket på en skærm, så er den klar.

Det betyder, at du nemt kan rykke den med på farten og forvandle enhver fladskærm til en fuldt funktionsdygtig computer med Windows. Ikke dumt. Specielt ikke her i feriesæsonen.

Lenovos nye minicomputer sættes til HDMI-stikket på en monitor eller fladskærm.
Lenovos nye minicomputer sættes til HDMI-stikket på en monitor eller fladskærm.

Ligesom Intels forgænger, Compute Stick, drives Ideacentre 300 af en 1,3 GHz Atom-processor. Den har 2 gigabyte hukommelse og 32 gigabyte indbygget harddisk i form af flash-lager. Computeren har naturligvis både wifi og Bluetooth indbygget. Et USB-stik klarer mus og tastatur, hvis trådløs ikke slår til. Den har endda indbygget SD-kortlæser og kan afvikle Windows 8.1 – og opgraderes til Windows 10, når det udkommer den 29. juli. Det er med andre ord en ganske kapabel computer til hverdagsbrug. Gamere, derimod, bør nok lade den blive på hylden.

Den lille computer er på gaden nu og prisen starter ved 129 dollars – omkring 800 kroner inden danske afgifter og moms.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.