GadgetsTophistorie

Kontorstol med alt i udstyr fra Volkswagen

360 graders sensorer, touchskærm og anhængertræk er blandt standardudstyret på denne kontorstol. Desværre er det blot et marketingstunt.

Mange af os bruger mange timer i kontorstolen. Hos Volkswagen i Norge satte man sig for, at tage så mange af elementerne fra deres biler og overføre dem til en kontorstol. Kunne man give kontoransatte de samme goder, som bag rattet i en Volkswagen? Bedøm selv i videoen.

Stolen er naturligvis elektrificeret, og kan køre med en topfart på 20 km/t, via det udskiftelige batteri. Rækkevidden er opgivet til 12 km. Når der så suses ned imellem kontorerne, så er stolen udstyret med 360 graders sensorer og bakkamera. Der skulle derfor være sikkerhed for ikke at kollidere med kollegerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er et bagagerum (læs: en lomme) til dokumenterne. Men skulle lasten blive for omfattende, så er der anhængertræk bag på stolen. Hvor mange ringbind den må trække er ikke opgivet.

På komfortsiden, så har Volkswagens kontorstol sædevarme, en touchskærm til at styre dine medier og USB-port, så opladning af telefonen ikke bliver et problem på længere ture.

Stolen er udstyret med lys inspireret af Volkswagens egne biler. Når klokken slår fredagsbar på kontoret, så kan de omdanne sig til et blinkende lysshow.

Videoen viser processen med at bygge den veludstyrede kontorstol. Nu er det jo desværre blot et marketingstunt, som skal sætte fokus på varebilerne i sortimentet. Men vi gætter på at Volkswagen godt kunne sælge nogle stykker, skulle den ende i produktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.