×
DRTVTophistorie

Kultserien Riget Exodus kan binges på DRTV

Efter at have været bag lås og slå hos Viaplay siden premieren, kommer Riget Exodus nu ud til licensbetalerne på DRTV.

Fredag den 3. februar skrues der op for uhyggen i hjemmene hos de danske licensbetalere. Lars von Triers kultserie Riget Exodus får nemlig premiere på DRTV. Siden premieren sidste år har den ellers været gemt bag en betalingsmur hos Viaplay.

Alle fem afsnit vil kunne ses fra den 3. februar klokken 06.00, meddeler DRTV. Du kan dog allerede nu se restaurerede udgaver af sæson 1 og 2.

I Riget Exodus tilkaldes søvngængeren Karen til Riget af en mystisk stemme, som har brug for hendes hjælp. På Riget møder hun både gamle kendinge, men også nyt personale. Karen allierer sig med portøren Bulder og hjertekirurgen Judith for i fællesskab at fordrive de onde ånder på Riget én gang for alle – men sataniske kræfter kæmper imod.

“Alt er dermed som før, og alligevel er intet det samme. Vær vel beredt på at tage det gode med det onde,” som DRTV skriver.

De første sæsoner af Riget kørte over skærmene i 1990’erne og mange af de originale skuespillere er ikke længere. Derfor introduceres der en række nye i Riget Exodus.

Bodil Jørgensen ses i en af hovedrollerne som søvngængeren Karen. Lars Mikkelsen spiller den konfliktsky administrerende overlæge Pontopidan, hvis sekretær Fru Svendsen spilles af Birthe Neumann. Nikolaj Lie Kaas spiller den indebrændte reservelæge Filip Naver og Nicolas Bro er portøren Bulder. Rigets helt nye opvaskere spilles af Jesper Sørensen og en specialfremstillet robot.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.