×
Gadgets

Lækket: Her er de officielle billeder af Galaxy Note 9

Der har tidligere været lækket billeder, der formodes at være Samsungs Galaxy Note 9, som lanceres 9. august, men nu har skriverkarlen Evan Blass fra Venturebeat lagt tre officielle produktbilleder af telefonen op på Twitter. Her er hans tweet:


https://twitter.com/evleaks/status/1021807142825811968

Det er dog den medfølgende styles, S Pen, der lader til at være den store innovation i årets Note-opdatering. Ifølge rygterne får pennen Bluetooth og kan fjernbetjene Galaxy Note 9-telefonen. Læs mere om det her.

Note 9 forventes at få 6,4-tommer AMOLED-skærm og Qualcomms lynhurtige Snapdragon 845-chip, der også sidder i OnePlus 6 og HTC U12+. Telefonen vil være udrustet med to 12-megapixel kameraer på bagsiden, hvoraf det ene vil have en blænde, der kan skifte mellem f/1.5 og f/2.4. Det andet vil have fast blænde på f/2.4.

Læs alt det vi tror vi ved om Galaxy Note 9 her: Alt det, vi tror, vi ved om Samsung Note 9

Herunder et af de lækkede billeder:

Galaxy Note 9

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.