ElbilerTophistorie

Lego-model af Tesla Center i støbeskeen

Lego-udgave af et Tesla Center, komplet med Superchargers, Model Y, Model S og Cybertruck.

Tesla-fans med Lego-tilbøjeligheder kan godt spænde stemmefingeren. Hos Lego Ideas er der nemlig lige nu mulighed for at stemme på en model af et Tesla Center, komplet med Cybertruck, Model S og Model Y. Og er det selveste Elon Musk jeg ser indenfor?

Det er brugeren Airbricks95, der står bag centeret, der rummer både værksted og udsalg. Der er også tre Supercharger-ladere udenfor.

På små to uger har Tesla Center sættet samlet lidt over tre tusinde stemmer. For at komme i betragtning til at blive udvalgt, skal der samles mindst 10.000 stemmer. Det har Airbricks95 halvandet år til, men du kan speede processen op ved at stemme her.

Hos Lego Ideas er det muligt for Lego-fans at fremvise deres egne kreationer og kreativitet i kunsten at bygge med plastikmursten. Andre fans kan så stemme på forskellige modeller, og de bedste kan så blive realiseret, hvis Lego er med på legen.

Tidligere har også Tesla Cybertruck været gennem Lego Ideas-møllen. Men selv om den altså samlede 10.000 støtter, valgte Lego at den ikke skulle udgives officielt. Der er altså ingen garantier for Tesla Center, selv om brugerne støtter op.

Et af de sæt, der er kommet gennem nåleøjet, er Pixar-figuren Wall-E, der blev skabt af Pixar-animatoren Angus MacLane.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.