×
Gadgets

LG G6 bliver den første “ultra wide screen” telefon

LG har haft et par sløje år på mobilmarkedet. Sidste års topmodel G5 med dets modulopbyggede design var nærmest en fiasko, og deres ellers roste V20 kom aldrig til disse breddegrader. Faktisk har det på alle måder virket som om LG har været på vej ud af det nordiske marked. Men på Mobile World Congress i næste uge kan det ændre sig – grunden hedder LG G6.

Helt andet koncept

Den nye G6 er ikke modulopbygget som det var tilfældet med G5. Da LG sidste år lancerede modulerne virkede det lidt som om, de ikke helt havde hjertet med i det, og selv med partnere som B&O på et lydmodul fik konceptet aldrig rigtigt luft under vingerne. Især ikke fordi G5 virkede en smule plastikagtig. Der var ellers også andre funktioner, som brugerne ofte beder om – især et udskifteligt batteri. Men med et udskifteligt batteri følger desværre en aftagelig bagplade, eller som i G5’s tilfælde, en aftagelig bund. Og det virkede alt andet end lækkert. Derfor går LG nu i samme retning som alle de andre store producenter; der er intet udskifteligt batteri i LG G6, men til gengæld er telefonen vandtæt ligesom konkurrenternes topmodeller – og så har den en feature, ingen af dem har… Endnu!

18:9 skærm næsten uden kanter

Det nye sort i år bliver at slippe af med kanterne rundt om skærmen på de nye telefoner. Eller i hvert fald gøre den så lille som overhovedet muligt. Som sædvanlig, fristes man til at sige, er det rygter om den kommende iPhone 8, der har drevet udviklingen. Samsung, der laver skærmene til iPhone 8, ved hvad Apple har tænkt sig at gøre, og har derfor selv planlagt en Galaxy S8 stort set uden kanter rundt om skærmen – altså i praksis en telefon, der er en stor skærm på forsiden. Men LG G6 kommer altså før de andre.

Anderledes design

Ud over den meget lange skærm ser det også ud til, at G6 får en skærm med afrundede hjørner. Det er en lidt alternativ tilgang til det, for det virker underligt at lave et format, der er næsten perfekt til film – og så skære hjørnerne af. Ikke desto mindre er de senest lækkede billeder en indikation på, at det er præcis det, LG har gjort. Vi ved dog selvfølgelig ikke, om billederne er ægte, men så tæt på lanceringen er det et ret godt bud.

iNPUT er i Barcelona til lanceringen af LG G6, så der får du alle de saftige detaljer om den første telefon med en 18:9 skærm.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.