×
Gadgets

Lily Camera: Dronen der følger dig og filmer dig!

Droner er blevet mere end almindeligt populære, men “problemet” for dem der gerne vil bruge droner til action sport som eksempelvis skateboarding, snowboarding og mountainbiking, er at de fleste droner skal styres fra en telefon eller tablet – og det er lidt svært at have med at gøre mens man drøner afsted ned ad pisten. Det kan Lily Drone lave om på.

Den lille drone ligner egentlig de fleste andre droner, men skiller sig dog ud ved blandt andet at have et lidt mere “menneskeligt” design – de to sensorer der sidder på forsiden ligner små øjne, og får dronen til at se decideret nuttet ud. Designerne siger, at deres inspiration var fra animationsfilmen Wall-E.

Kast Lily op i luften

Eftersom man ikke skal fjernbetjene dronen, skal man heller ikke bekymre sig helt så meget om, om den falder ned eller om den løber tør for batteri. Skulle den i øvrigt løbe tør for batteri over vand, er det ikke et problem, for Lily er vandtæt. Man kaster simpelthen bare dronen op i luften, så slår den propellerne ud og gør hvad den er programmeret til – den kan eksempelvis flyve foran dig, efter dig eller ved siden af dig.

Dronen har en flyvetid på ca. 20 minutter, hvilket er ret godt. Kameraet er 1080p og optager slow i 720p. Den tager 12 megapixel stillbilleder. Den vejer kun ca. 1,3 kilo, så den er let at have med i tasken.

Du kan bestille Lily allerede nu – så får du den i februar 2016, lige i tid til skiferien.

Se mere her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.