×
Gadgets

Logitech laver 3-i-1 oplader til Appleholikere

Den perfekte dims til Apple-elskerens natbord; en gadget der oplader iPhone, Apple Watch og AirPods på samme tid. Trådløst.

Det er efterhånden et år siden Apple meddelte, at de opgav at lave den trådløse AirPower-oplader, men tanken har inspireret utallige andre virksomheder. Seneste knopskud kommer fra Logitech, der har snittet en hel stribe trådløse opladere, hvoraf bossen er denne 3-i-1 model, der kan oplade tre enheder på samme tid.

I modsætning til AirPower kan man dog ikke bare smide sine enheder på opladeren. Den er specifikt modelleret, så den kan oplade et Apple Watch sammen med to andre enheder.

Selv om Logitech markedsfører opladeren til Apple-brugere er der dog ikke noget der forhindrer Fandroids i at lege med, da opladeren benytter Qi-standarden, så telefoner fra både Samsung, Google og LG kan suge strøm.

Logitech fortæller, at en lille diode indikerer, om enhederne oplades korrekt, men at opladeren er designet til ikke at lyse op i mørke omgivelser – altså soveværelset. Opladeren kan levere 7,5W hurtigladning, hvilket er en anelse hurtigere end de 5W der ofte er standard.

Logitech
Logitech Powered 3-IN-1 Dock i sit naturlige habitat.

Logitech Powered 3-IN-1 Dock, som den hedder fås i både sort og hvid. Prisen er på 130 dollars, så den lander nok på lige under 1.000 kroner herhjemme. I forvejen sælger Logitech en mere simpel Powered for iPhone-dock til 599 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.