fbpx

 

 

 

 

Teknologi

OnePlus tager syvmileskridt mod trådløs opladning

OnePlus er berygtet for at sky trådløs opladning af sine smartphones, men nu er der opblødning. Firmaet har meldt sig ind i Wireless Power Consortium.

Trådløs opladning er ved at være en standardfunktion i alle smartphone-flagskibene, men kinesiske OnePlus har – som den eneste producent – fokuseret på kablet hurtigladning i stedet. Det kan dog ændre sig snart.

Ifølge MobileScout har OnePlus nemlig meldt sig ind i Wireless Power Consortium (WPC). Det er gruppen, der håndterer Qi-standarden, der bruges til trådløs opladning af samtlige mobilproducenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at der vil være trådløs opladning i den OnePlus 8, der forventes at blive lanceret til foråret, men hvorfor melde sig ind i gruppen, hvis man ikke har tænkt sig at bruge teknologien på den ene eller anden måde?

Der har da også været rygter om, at topmodellen 8 Pro vil have trådløs opladning – og indmeldelsen i WPC understøtter de rygter.

OnePlus-bossen Pete Lau har ellers været lunken over opladning uden kabel. Så sent som for et par uger siden gentog han sit mantra om, at trådløs opladning er ”for langsom” og at firmaets Warp Charge hurtiglader-teknologi giver bedre mening.

Læs også vores anmeldelse af det seneste flagskib fra kineserne: OnePlus 7T Pro.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button