×
GadgetsTophistorie

Apple lancerer ny Mac: Mac Studio

Apple har netop lanceret en – for dem – helt ny kategori af computere: Mac Studio. Den nye Studio skulle ifølge Apple være næsten helt stille – hvilket især vil være en forbedring for dem, der kommer fra eksempelvis Mac Pro. Og så får de i øvrigt op til 80% bedre ydelse ifølge Apple.

Designet er stort set som to Mac Minier stablet oven på hinanden – men der holder lighederne så også op. For Mac Studio er helt anderledes end Minien på stort set alle måder.

Masser af forbindelser

Der er 4 USB C porte, HDMI, 2 USB-A porte – og så er der selvfølgelig de nyeste udgaver af Bluetooth og Wifi. Der er også to USB C porte på fronten – og en SD kortlæser. Der kan kobles 4 5K skærme til den lille maskine – og så et 4K tv oveni.

Helt ny processor: M1 Ultra

Den nye Mac får en helt ny type processor: M1 Ultra. Den nye processor er i virkeligheden 2 M1 Max processorer koblet sammen. Dermed når processoren faktisk også næsten en decideret vanvittig ydelse. De to processorer tilsammen opfører sig som en en enkelt processor. Processoren understøtter helt op til 128GB RAM og har hele 64 grafikprocessorer, hvilket giver den en ekstrem ydelse på grafik også.

Den lille maskine leverer ydelse der slår selv den hurtigste Mac Pro – faktisk er den en halv gang hurtigere. På grafikken slår den også de allerhurtigste maskiner – så de fleste skulle være nogenlunde tilfredse med ydelsen. Og det er kun på M1 Max udgaven. Den allerhurtigste – M1 Ultra udgaven – slår den hidtil hurtigste iMac med 4,5 gange ydelsen på grafik.

Mac Studio specs
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.