×
GadgetsTophistorie

Apple klar med MacBook Air med ny M2 processor

Ny MacBook Air får helt ny M2 processor

Normalt er WWDC “kun” et software event, men der har været eksempler på, at de også har lanceret hardware – og det sker også på dette års WWDC. Apple har nemlig en ny MacBook Air klar – endda med en ny processor. Og det nye design er helt anderledes end forrige generation.

Ny Processor

Sidste år lancerede Apple M1 processoren – og som forventet, så kommer der nu også en ny serie af processorer – i første omgang den “mindste” version, kaldet M2. Det er hjernen i den nye MacBook Air.

M2 kan klare op til 24GB RAM, og der 4 performance kerner og 4 strømbesparende kerner. Den nye processor er ca. 18% hurtigere end M1. Apple lover, at den er hurtigere end de nye 10-kernede processorer fra Intel. Selv om de nyeste 12 kernede processorer

Der er også en ny pGPU der er op til 35% hurtigere end det, M1 kunne præstere – blandt andet ved, at der er 10 kerner i stedet for 8 kerner.

Større skærm

Skærmen er tættere på at ligne den nye MacBook Pro med en skærm med meget mindre kant rundt om skærmen – og en udskæring til et 1080p webkamera. MacBook Air har 500 nits lysstyrke og 1 milliard farver – skærmen er altså blevet betydeligt bedre.

Helt ny type adapter

Den nye adapter kan lade 2 enheder på samme tid – og så er der selvfølgelig tilføjet MagSafe – ligesom MacBook Pro. Den har også fået lynopladning.

MacBook kommer I fire farver i næste måned – vi venter på danske priser og opdaterer denne artikel når vi har dem fra Apple.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.