GadgetsTophistorie

Apple opgraderer Mac Mini og MacBook Pro

Her til eftermiddag har Apple annonceret nye opdateringer af to af deres mest populære serier, MacBook Pro og MacBook Mini. I begge tilfælde får de nye computere den nye generation af Apples egne M2 processorer.

Ny MacBook Pro får M2 Pro og Max processorer

Det har været på rygtebørsen i et stykke tid, men nu er det altså officielt; en ny MacBook Pro serie får to nye udgaver af Apples M2 processor: M2 Pro og M2 Max. Apple lover, at den nye M2 Pro får en ydeevne på op til 20% over den forrige generation ved rendering, 25% hurtigere til at kompilere kode og 40% hurtigere til Adobe Photoshop. Generelt skriver Apple, at ydeevnen over hele linjen forbedres med ca. 20%. Med M2 Max lover Apple op til 30% hurtigere ydelse på specifikke opgaver. Præcis hvor meget ydelsen overgår forrige generation må vi vente og se til vi får vores testeksemplar.

Mac Mini får Pro ydelse

Sammen med den nye MacBook Pro kommer også en ny generation af Mac Mini, der i den mindste udgave får en opgradering til M2 processoren. Men derudover får den nu en storebror med en M2 Pro processor, der godt nok kommer til at koste det dobbelte, men hvis du har brug for ydelsen til professionelt brug er 12.000 kr. faktisk en relativt lav pris. Den billigste M2 Pro udgave af MacBook Pro starter ved 18.999 kr.

Wifi 6E kommer til Mac

Sammen med de nye modeller får Mac serien nu også for første gang Wifi 6E, den nyeste udgave af Wifi der er både hurtigere og mere stabil. Samtidig er der også en forbedret udgave af HDMI der for første gang giver mulighed for tilslutning af en 8K skærm til Mac Mini (I Pro udgaven) og MacBook Pro.

De nye computere vil være tilgængelige så du kan bestille dem fra i dag på apple.dk – de leveres fra d. 24 januar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.