×
GadgetsTophistorie

Macbook Air med nyt design og Mini-LED display lander i 2022

Et nyt rygte peger på, at Apple lancerer en Macbook Air med nyt design og Mini-LED display i 2022.

Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo, ankommer Apples næste Macbook Air næste år, med et nyt design, en M2-chip, USB 4, Mini-LED display og muligvis MagSafe. Dette skriver 9to5Mac. Ligeledes har @dylandkt også skrevet på Twitter, at M2-chippen lanceres i 2022 sammen men den næste Macbook Air.

Den næste Macbook Air forventes også at komme i flere forskellige farver, ligesom den nuværende iMac.

https://twitter.com/dylandkt/status/1412089676220055555

Ny Macbook Pro 14″ og 16″ senere på året
Macbook Pro 14″ og 16″ forventes at lande på slutningen af året, med en M1X-chip fokuseret på maksimal ydelse. Macbook Pro-modellerne forventes også blive de første MacBooks med Mini-LED-skærme, efterfulgt af MacBook Air og en 11″ iPad Pro i 2022.

Det er begrænset hvad vi ved om M2-chippen indtil videre, men det siges at den bliver baseret på A15-chippen, hvilket giver mere ydelse og endnu bedre strømeffektivitet. M1X bliver derimod baseret på den nuværende M1-chip, dog med flere kerner, samt mere RAM. GPU’en forventes også at blive markant kraftigere, med to konfigurationer på henholdsvis 16 kerner eller 32 kerner.

Rygterne skal selvfølgelig tages med et gran salt.


Læs også: OnePlus bekræfter: Nord 2 lanceres d. 22 juli

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.