×
Gaming

Mand kunne ikke gå efter 20 timers gaming

En kinesisk mand måtte hentes af en ambulance på en netcafé, da han ikke kunne bevæge sig efter et 20 timers gaming marathon

Alle os der elsker at game, kender det allesammen. Når man er midt i et godt spil, så kan det være svært at fjerne sig fra kontorstolen. Men for en kinesisk mand gik det alligevel til ekstremerne.

Den anonyme mand, fra Zhejiang provinsen i Kina, måtte bæres ud fra en netcafé, efter han mistede følelsen i sine ben under et 20 timers gaming marathon.

Ambulance måtte tilkaldes

Ifølge QQ (via Newsweek) havde den uheldige mand ikke taget en eneste pause i løbet af den marathon lange gaming session. Da han ville rejse sig for at gå på toilettet, opdagede han, at han ikke kunne bevæge sig fra hofterne og ned.

“Det så ud til, at han havde mistet følelsen i kroppen fuldstændig”, siger en ven til Newsweek. “Vi måtte ringe efter en ambulance”, slutter han.

I en video sendt til den kinesiske video platform Pear, kan man se, at redderne prøver på at bære manden væk, mens han bliver ved med at sige, at han lige skal færdiggøre sit spil.

Lejre til afvænning af internet-afhængighed

I Kina er der der ifølge South China Morning Post omkring 565 millioner gamere. Og i 2008 blev Kina det første land til officielt at erklære internet-afhængighed – også kaldet “digital heroin” – en klinisk lidelse. Siden har det store land i øst indført flere tiltag mod det voksende problem. Blandt andet har de oprettet deciderede gaming lejre, der fungerer på samme måde som fængslerne, hvor man skal komme af med sin afhængighed af den digitale verden.

Den kinesiske regering har også forsøgt at slå ned på spilindustrien i løbet af det sidste årti. I juli måned langede People’s Daily, den officielle avis fra Det Kommunistiske Parti, ud efter efter den største og mest populære spilproducent i Kina, Tencent, hvor de kaldte producentens populære, mobile spil “Honor of Kings” for gift. Derudover knyttede de spillet til rapporter om unge, der stjal penge, oplevede slagtilfælde og endda hoppede ud af vinduer i højhuse.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.